Met je eigen strijkbout te gekke shirts, broeken of tassen maken?

Dat kan! Met onze hippe strijkapplicaties ziet dat shirt, kussen of die tas er veel gaver uit.  Maak een keuze uit onze folie en flock strijkapplicaties.Wij kunnen ook je bedrijfslogo naar wens ontwerpen met een strijkapplicatie!

De gezichten achter de shop? Nou hierbij dus!
Aangenaam, wij zijn Diana en Mirko samen met onze dochters (en mini ambassadrices) Jessa en Vienna runnen wij de webshop strijkapplicatie.nl.


Hoe is Strijkapplicatie.nl tot stand gekomen?

In 2015 werd ons leven serieus; we bleken in verwachting van ons eerste kind. Tijdens zo’n periode gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Namelijk die van shoppen voor – in eerste instantie – je babyuitzet. In eerste instantie vonden we het aanbod overweldigend en kwamen wij voornamelijk uit bij de giganten met massaal geproduceerde producten. Later kwamen we via social media steeds meer leuke, kleinschalige webshops tegen. We werden blij van het aanbod van unieke, eerlijke producten en het idee om een eigen webshop te beginnen was geboren.

In 2016 was het dan eindelijk zover en werd ons tweede kindje geboren; onze eigen website twinkletwinklestars.nl! Deze webshop heeft van alles voor baby tot kleuter, denk aan baby haaraccessoires, maar ook bijvoorbeeld muurstickers. Omdat Diana naast shoppen houdt van schrijven, werd het een webshop én blog. In eerste instantie verkochten we via de webshop voornamelijk producten uit groothandels. Nu, een aantal jaren later, is het grootste deel van ons aanbod ontworpen en handgemaakt door ons of andere kleinschalige Nederlandse ondernemers.

We maken inmiddels van alles voor de webshop, maar kregen steeds meer aanvragen voor leuke strijkapplicaties, niet alleen voor kinderen maar ook voor bedrijfslogo’s, zwangerschapsshirts, gave caps en tassen. Gezien dit niet in ons assortiment bij twinkletwinklestars.nl past hebben we besloten een tweede webshop te openen die alleen hierop gericht is.

wij je een kijkje in ons leven als jonge ouders. Je leest onder andere over onze ervaringen en onze struggles met het ouderschap maar ook over een heleboel andere items!
Liefs,
Diana, Mirko, Jessa & Vienna

Wat zijn strijkapplicaties

Strijkapplicaties (iron on patches) zijn eigenlijk hele dunne vinyl (PVC) plaatjes. op de achterkant zit een lijmsoort die geschikt is om op verschillende ondergronden te plakken.
Door de lijm te verhitten plak je de vinyl applicatie op de ondergrond. Wij maken alleen gebruik van premium vinyl, hierdoor kunnen we de kwaliteit van de applicatie waarborgen en komt deze nooit los!

Naast het hele dunne standaard flex vinyl, kunnen wij ook flock vinyl leveren dit is een dikkere applicatie met een suede bovenkant, hele kleine haartjes. Dit is bijvoorbeeld perfect om het item nog beter uit te laten springen, maar ook voor badcapes, handdoeken en andere zachte ondergronden is dit een veel betere keus.
Onze applicaties kunnen op vele manieren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan tassen, broodtrommels, t-shirts, broeken, hout, leer, mokken en zo kan je nog veel meer bedenken!
Uiteraard worden strijkapplicaties nog steeds het meest gebruikt om kleding mee te pimpen. Vooral basic shirts en truien voor kinderen zijn heel populair, zeker omdat dit een hele goedkope manier is om gave kleding te maken!

Zelf je eigen ieniemienie shirt bedrukken? Kijk dan eens naar onze strijkapplicaties!